De beste werken van Yorkim Parmentier

De afgelopen drie jaar heb ik aan de Katholieke Hogeschool Kempen een opleiding tot een Bachelor in de Toegepaste Informatica gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik aan verschillende projecten deelgenomen. Enkele van deze projecten die ik beschouw als mijn beste werken tijdens deze periode stel ik hier voor.

In het tweede jaar van de opleiding heb ik in team gewerkt aan het PHP Project, in dit project heb ik mij vooral geconsenteerd op de gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker.
2TI Analyse PHP-project

Tijdens het derde jaar van de opleiding heb ik samen met mijn collega’s gewerkt aan een project voor VZW Den Brand, voor dit project hebben wij een netwerkoplossing bedacht, deze oplossing hebben wij gedocumenteerd en in analysevorm afgegeven. Zo kon de VZW Zelf zien wat voor hun de beste oplossing was.
3TI Businessproject VZW Den Brand

Het laatste project dat ik gemaakt heb tijdens mijn opleiding is mijn eindwerk. Dit eindwerk heb ik geschreven rond mijn stage die ik bij Neoria heb gedaan . Tijdens deze periode heb ik de kans gekregen om onderzoek te doen naar de netwerkbeveiliging van morgen. Het resultaat ziet u hier in dit eindwerk.
3TI De netwerkbeveiliging van morgen

Andere projecten

Ook buiten het school heb ik verschillende projecten gedaan, zo ben ik twee jaar lang de systeembeheerder geweest bij een hosting bedrijf. Daarnaast heb ik voor dit bedrijf ook een dns-panel geschreven.

Deze werkstukken zijn enkel zichtbaar indien u ingelogd bent via het TOLEDO+ Platform. Indien u deze werkstukken wilt bezien kan u altijd mailen naar info@yorkim.be

 

Comments are closed.